Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Φωτάκης: Να δείξουμε την ευρωπαϊκή εικόνα

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία σκληροτράχηλη ομάδα. Μπορεί να μην είναι τόσο τεχνική αλλά τρέχει πολύ καλά στο γήπεδο. Εμείς θα πρέπει να δείξουμε την εικόνα που έχουμε συνηθίσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Θέλουμε να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση», δήλωσε ο Γιώργος Φωτάκης στη συνέντευξη Τύπου στην οποία εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του.

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς είπε: «Είμαστε εδώ για να μιλήσουμε για το αυριανό παιχνίδι και όχι για τα προηγούμενα…»

Για το κλειδί της νίκης: «Θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Να τρέξουμε περισσότερο από τους αντίπαλους, να βγάλουμε την ποιότητά μας και να κερδίσουμε».

Για τη προσωπική του απόδοση μετά τον τραυματισμό: «Δε φοβάμαι καθόλου. Θα μου πάρει λίγο χρόνο για να επιστρέψω από τον τραυματισμό μου μπορεί να μην είμαι στο 100%, αλλά θα προσπαθήσω για το καλύτερο για την ομάδα μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου