Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Μπόλονι: «Ήθελα περισσότερα γκολ...»

Ο Λάσλο Μπόλονι μετά από το 3-0 με τον Παναιτωλικό και την επιστροφή του ΠΑΟΚ στις νίκες επισήμανε ότι είναι σημαντικό το αποτέλεσμα διότι ο Δικέφαλος είχε καιρό να κερδίσει στην Ελλάδα, αλλά δεν έκρυψε ότι ήθελε περισσότερα γκολ και μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της ομάδας του.

Αναλυτικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε:
«Εξαιτίας του ότι είχαμε καιρό να κερδίσουμε, υπήρχε πίεση στα αποδυτήρια. Νομίζω ότι αυτή η πίεση ήταν παρούσα ως το δεύτερο γκολ. Δυστυχώς μετά το τρίτο γκολ η πίεση έφυγε τελείως και χωρίς πίεση είναι δύσκολο να παίξεις. Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς, αλλά θα ήθελα να δω περισσότερα γκολ, γιατί η νίκη μας είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα και σίγουρα μετά το πέναλτι και την αποβολή τα πράγματα ήταν δύσκολα για τον αντίπαλο.
Πριν τον αγώνα είχα ζητήσει από τους φιλάθλους να υποστηρίξουν όποιο νέο πρόσωπο δουν και θέλω να πω ένα ‘ευχαριστώ’ για την υποστήριξη στον Σταφυλίδη.
Θέλω να πιστεύω ότι με τους τρεις βαθμούς θα ξεκινήσουμε αλλιώς την εβδομάδα μας, καθώς παρόλο που θα παίξουμε δεύτερο συνεχόμενο ματς στην έδρα μας, είναι δύσκολο να κερδίσεις δεύτερη συνεχόμενη φορά. Πάντως, ο στόχος μας πρέπει να είναι η νίκη», είπε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Για τον Σταφυλίδη και τους νέους παίκτες του ΠΑΟΚ τόνισε:
«Ο Σταφυλίδης έκανε ένα καλό παιχνίδι. Έχει καλά στοιχεία, έχει μακεδονικό πνεύμα και μου αρέσει αυτό.  Ήταν καλός στις κεφαλιές. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες τον πρόσεξα ιδιαίτερα και τον αισθάνθηκα καλύτερα ως παίκτη. Απέδειξε κάποια πράγματα. Επίσης, είναι αλήθεια ότι σε επίπεδο φυσικής κατάστασης αυτός ο παίκτης δεν είναι έτοιμος. Είδα το επίπεδο φυσικής κατάστασης της Α εθνικής, κάποιες φορές ήταν μεγάλο γι αυτόν, έστω και αν σήμερα η ένταση δεν ήταν μεγάλη. Για παράδειγμα πρέπει να δουλέψει σε αυτό το κομμάτι και στην τεχνική του, καθώς κάποιες σέντρες του δεν ήταν καλές. Και στην τακτική πρέπει να δουλέψει. Ήξερε πότε να κλείνει, αλλά σε κάποιες φάσεις δεν έκανε τις απόλυτα σωστές επιλογές. Είδα πολλά θετικά στοιχεία και εύχομαι να συνεχίσει έτσι. Στην ερώτηση Αν ο παίκτης αξίζει την ευκαιρία, όπως π.χ. ο Αποστολόπουλος που μπαίνει στο κλίμα της ομάδας, θα πάρει ευκαιρίες. Όμως πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση, διότι οι παλιοί παίκτες που χάνουν τη θέση τους, θα έχουν νεύρα».
Τενές: «Θέλω να δω ξανά κάποιες φάσεις»
Ο Μπάμπης Τεννές χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του ΠΑΟΚ αλλά μίλησε για πέναλτι (;) στην ευκαιρία που έχασε ο Παναιτωλικός στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου.
Μεταξύ άλλων είπε:
«Με την αποβολή στο ξεκίνημα, χάλασαν οι ισορροπίες του αγώνα και ήταν πολύ δύσκολο να αντεπεξέλθουμε. Τα παιδιά έκαναν μια εξαιρετική προσπάθεια, είχαμε ευκαιρία να φέρουμε το παιχνίδι στα ίσια και πρέπει να δω στην τηλεόραση αν σε εκείνη τη φάση υπάρχει χέρι. Έχω την εντύπωση ότι είναι πέναλτι. Στο δεύτερο μέρος τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ τέλειωσαν τις όποιες βλέψεις είχαμε. Η νίκη του ΠΑΟΚ είναι δίκαιη. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά απέναντι σε μία καλή ομάδα και σε μία καυτή έδρα, χάλασαν νωρίς οι ισορροπίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου