Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Μπόλονι: "Ο κόσμος να στηρίξει τους νέους"


Ο Λάσλο Μπόλονι, σε δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη (17/11), αποκάλυψε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει και νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, αλλά ζήτησε επιπλέον από τους οπαδούς του "Δικέφαλου" να τους στηρίξουν.

Συγκεκριμένα, ο Μπόλονι δήλωσε: "Μπορεί στο επόμενο παιχνίδι να έχουμε αλλαγές, μπορεί να δούμε κάποιους νέους ποδοσφαιριστές έναν ή δύο. Ζητώ ευγενικά από τον κόσμο να στηρίξει τα νέα παιδιά γιατί πάντα είναι δύσκολο για κάποιον όταν ξεκινάει" .

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του τρεις ημέρες πριν από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό: "Είναι η πρώτη ημέρα προπόνησης μετά την επιστροφή των διεθνών. Ο Λάζαρ δεν είναι εδώ αυτή την στιγμή, ο Αρίας και ο Κοντρέρας δεν έχουν γυρίσει".

Σε ότι αφορά στο στόχο του ΠΑΟΚ με την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Super League, αλλά και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων: "Δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερο για εμάς, προσβλέπουμε να συνεχίσουμε με θετικό τρόπο στο πρωτάθλημα και να σημειώσουμε νίκη στο Europa League. Αυτός είναι ο επόμενος στόχος και για αυτόν θα παλέψουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου