Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Πιάνει η δουλειά η νέα διοίκηση

Από σήμερα… σηκώνει τα μανίκια η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ και αναμένεται να δώσει λύσεις σε αρκετά θέματα που πήγαν πίσω σαράντα πέντε μέρες. Ψηλά στη σχετική λίστα του νέου διοικητικού σχήματος είναι οι πληρωμές των παικτών και των υπαλλήλων της ΠΑΕ, ενώ μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα μιλήσει στον κόσμο της ομάδας.

Οι προτεραιότητες της ΠΑΕ

1) Εντός της ημέρας θα πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και όσοι έπρεπε να πάρουν δόσεις συμβολαίων στα τέλη Οκτωβρίου. Πρόκειται, βέβαια, για ποσά έναντι των συνολικά οφειλομένων

2) Επίσης, θα πληρωθούν όλοι οι υπάλληλοι της ΠΑΕ και πρώην παίκτες της ομάδας (όπως ο Βιτόλο, ο Φιλόμενο, ο Σαβίνι), ενώ χρήματα θα πάρουν οι ομάδες στις οποίες οφείλουν χρήματα οι Θεσσαλονικείς και η Εφορία πάνω από 1 εκατ. ευρώ.

3) Αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο επίσημο Δ.Σ. της νέας διοίκησης, η οποία καλείται να πάρει σημαντικές αποφάσεις για τη λειτουργία της και να δώσεις λύσεις σε αρκετά θέματα που έχουν έρθει στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα.

4) Την ερχόμενη εβδομάδα θα παραχωρηθούν δύο συνεντεύξεις Τύπου. Μία ημέρα θα μιλήσει ο Θόδωρος Ζαγοράκης για όλα τα θέματα που αφορούν την εταιρεία και την αμέσως επόμενη οι Βρύζας και Κωνσταντινίδης.

5) Μέσα στις επόμενες ημέρες οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα ξεκινήσουν προσωπικές επαφές με παίκτες που πιστεύουν ότι υπάρχει θέμα και πρέπει να ξεκαθαρίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου