Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Όταν ο Βιεϊρίνια "μεταμορφώνεται"

Αποτελεί περισσότερο ίσως από τον κάθε άλλον, τον παίκτη-βαρόμετρο για τον Δικέφαλο. Ο λόγος για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στην καλή του ημέρα, παίρνει τον ΠΑΟΚ από το χέρι τον οδηγεί και είναι ικανός να διαλύσει είτε με σουτ από μακρινή απόσταση είτε τρυπώντας την άμυνα κάθε σύστημα του αντίπαλου προπονητή.
Η έκρηξή του και ο αυτοσχεδιασμός της στιγμής είναι πράγματα που τα έχει στο ρεπερτόριό του. Η αξία του είναι λοιπόν πέρα από κάθε συζήτηση. Φέτος, όμως, έως τώρα, έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του κάτι που επηρεάζει, όπως είναι λογικό, όλη την ομάδα του ΠΑΟΚ.
Ο Πορτογάλος είναι αυτός που στο φετινό πρωτάθλημα έχει μοιράσει τις περισσότερες πάσες (95 στο σύνολο) από κάθε άλλο συμπαίκτη του και είναι αυτός με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στο ενεργητικό του (24). Αυτό αποδεικνύει περίτρανα, ότι το επιθετικό παιχνίδι του "Δικεφάλου" βασίζεται σε μεγάλο βαθμό πάνω του.
Ο Αντελίνο ξεκίνησε ιδανικά κόντρα στην Βαλερένγκα, συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, σκόραρε με την Ξάνθη, έβγαλε τακουνάκι-ασίστ στον Αθανασιάδη στο εκτός έδρας ματς με τον Πανιώνιο, βρήκε δίχτυα με αντίπαλο την ΑΕΚ αλλά από εκείνο το σημείο και μετά ξεκίνησε το ντεφορμάρισμά του.
Εννοείται ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν είναι ρομπότ, να βρίσκεται με το... γκάζι στα κόκκινα και σε μόνιμη φόρμα όλον τον καιρό. Γι΄αυτό λοιπόν στον ΠΑΟΚ, ελπίζουν σύντομα, ο Βιεϊρίνια να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό και να ανεβάσει ένα επίπεδο όλη την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου