Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Ο Πάοκ επιμένει ΕΛΛΗΝΙΚΑ............

Η επιθυμία της διοίκησης του ΠΑΟΚ, αλλά και του Λάζλο Μπόλονι ήταν και συνεχίζει να είναι η δημιουργία της ελληνικής ταυτότητας στην ομάδα του ΠΑΟΚ προκειμένου να έρθουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες. Αν σε αυτό συνυπολογίσει κάποιος και την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, τότε η επένδυση σε Έλληνες παίκτες αποτελεί... μονόδρομο. 
Η λίστα που παρουσιάζεται   με τους Έλληνες παίκτες που κάνουν προπόνηση με τον Λάζλο Μπόλονι, συμπεριλαμβάνει 15 ποδοσφαιριστές (χωρίς τον Κατσικά), τούς Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Στέφανο Αθανασιάδη, Γιώργο Γεωργιάδη, Γιώργο Φωτάκη, Στέλιο Μαλεζά, Σωτήρη Μπαλάφα, Θανάση Παπάζογλου, Σταύρο Τσουκαλά, Παναγιώτη Γλύκο, Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, Απόστολο Γιάννου, Δημήτρη Στάμου, Κώστα Σταφυλλίδη, Βασίλη Παπαδόπουλου και Κώστα Παναγιωτούδη. 

Από τους παίκτες που κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα εννέα είναι διεθνείς με τις ομάδες των Ανδρών, Ελπίδων, Νέων και Παίδων, χωρίς να βάζουμε σε αυτήν τη λίστα τον Γιώργο Κατσικά (διεθνής με τις Ελπίδες), ο οποίος βρίσκεται με το ένα... πόδι στην Τούμπα. Οι Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Γεωργιάδης είναι πάντα στα πλάνα του Σάντος (κι αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις θα επιστρέψει σύντομα και ο Μαλεζάς), οι Αποστολόπουλος, Γιάννου και Στάμου παίζουν στις Ελπίδες, ο Σταφυλλίδης στους Νέους και ο Παπαδόπουλος στους Παίδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου