Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Δε… λυγίζει ο ΠΑΟΚ

Απτόητος από τους τραυματισμούς των Αρίας και Κοντρέρας και με… φόρα από τη Ρωσία και το 2-2 με τη Ρουμπίν Καζάν για το Γιουρόπα Λιγκ, αναχωρεί το απόγευμα για την Αθήνα ο ΠΑΟΚ.
Το κλίμα είναι εξαιρετικό παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα, με τους Πάμπλο Γκαρσία και Δημήτρη Σαλπιγγίδη να είναι στη διάθεση του Λάζλο Μπόλονι για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη».
 
Μετά την απόκτηση του Απόστολου Γιάννου, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κινείται για την ένταξη στο δυναμικό του, άλλου ένα 21χρονου διεθνή με την Εθνική Ελπίδων ποδοσφαιριστή.
 
Πρόκειται για τον Γιώργο Κατσικά, τον οποίο είχε αναφέρει χθες η «SportDay» και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Θεσσαλονικείς, αλλά προορίζεται περισσότερο ως λύση για το μέλλον.
 
Οι μεταγραφικές κινήσεις, όμως, δεν τελειώνουν εδώ για τον ΠΑΟΚ, μια και υπάρχει ενδιαφέρον και για τον Πασχάλη Παπαδόπουλο και δεν αποκλείεται οι διαπραγματεύσεις που είναι σε εξέλιξη να έχουν αίσιο τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου