Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Οι... γείτονες τον θυμήθηκαν!

Ειδικό αφιέρωμα έκανε η τουρκική έκδοση του "eurosport" στον Θόδωρο Ζαγοράκη, με ... 
Αυτό θα πει δώρο γενεθλίων από τους... γείτονες! Οι Τούρκοι θυμήθηκαν ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης έκλεισε την Πέμπτη (27/10) τα 40 του χρόνια (γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1971) και το γεγονός δεν το άφησαν να περάσει έτσι.
Η τουρκική έκδοση του "eurosport" έπιασε κι έκανε στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ ειδικό αφιέρωμα με αφορμή το γεγονός. Αφιέρωμα στην ποδοσφαιρική καριέρα του πρωταγωνιστή μίας από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην αθλητική ιστορία, στην κατάκτηση του Euro 2004 από την Εθνική Ελλάδας.
Το αφιέρωμα παρουσιάζει βήμα-βήμα την καριέρα του Ζαγοράκη από την Καβάλα, στον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια την Λέστερ (με την σπάνια εμπειρία της παρουσίας σε δύο τελικούς του "Worthington Cup"), μετέπειτα στην ΑΕΚ και ακολούθως στην Μπολόνια και πάλι στον ΠΑΟΚ, ως παίκτης του οποίου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του.
Φυσικά, το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στην αρχηγική παρουσία του στο Euro 2004 με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, η οποία επιβραβεύτηκε όταν σήκωσε το τρόπαιο του πρωταθλητή Ευρώπης στον ουρανό της Πορτογαλίας. Αυτό, πάντως, που μένει σε όποιον δει το συγκεκριμένο αφιέρωμα είναι ο χαρακτηρισμός "ενσάρκωση της σταθερότητας", που αποδίδεται στον Ζαγοράκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου