Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

«Τα καλύτερα έρχονται»!

Σίγουροι για τις δυνατότητες του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν εμφανίστηκαν ο Λίνο και ο Αραούχο Έτο. Οι δύο Βραζιλιάνοι μπακ τόνισαν πως «είμαστε προετοιμασμένοι για τα δύσκολα παιχνίδια και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη».

Αναλυτικά όσα δήλωσαν οι δύο παίκτες στην «Σπορ του Βορρά»

Αρχικά, ο Λίνο μίλησε για τον Έτο: «Είναι κάθε φορά και καλύτερος. Με την ΑΕΚ ήταν το καλύτερό του παιχνίδι. Κάνει εκπληκτικές προπονήσεις και βλέπουμε τη βελτίωσή του. Είναι σημαντικό γι’ αυτόν που τον εμπιστεύεται η διοίκηση και ο προπονητής. Εγώ τον ήξερα και πριν τον ΠΑΟΚ και χαίρομαι για την εξέλιξή του εδώ».

Από την πλευρά του, ο Έτο σχολίασε: «Με τον Μπόλονι νιώθω πιο απελευθερωμένος. Μου αρέσει περισσότερο ο τρόπος που μας ζητάει να αγωνιζόμαστε και έχω την αίσθηση ότι όλη η ομάδα απολαμβάνει περισσότερο το ποδόσφαιρο που παίζουμε τώρα».

Ο Λίνο τόνισε πως: «Ο κ. Μπόλονι έχει περάσει μία νέα φιλοσοφία στο παιχνίδι της ομάδας και πιστεύω ότι σταδιακά αποδίδουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Αυτό αρέσει σε όλους περισσότερο και στον κόσμο, διότι εκτός από αποτελέσματα προσφέρουμε και καλύτερο θέαμα. Με την ΑΕΚ πετύχαμε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και καθαρίσαμε από νωρίς το ματς. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ήταν τόσο εύκολο για μας. Δεν θεωρούσαμε ότι θα ήταν εύκολο, αλλά παίξαμε καλά και μας βγήκαν τα πράγματα που δουλεύουμε. Ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και μέσα στην βδομάδα λέγαμε ότι θα εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία, όπως και το κάναμε…».

Ο Έτο μίλησε για την προσαρμογή του στον ΠΑΟΚ: «Όταν πρωτοήρθα στον ΠΑΟΚ χρειαζόμουν χρόνο για να προσαρμοστώ. Πλέον νιώθω πολύ καλύτερα μέσα στην ομάδα. Αλλά φέτος όλος ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερη μπάλα και έτσι μπορώ να φανώ κι εγώ περισσότερο. Όλοι μαζί παίρνουμε ψυχολογία και αποκτάμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση μέσα στα παιχνίδια όταν βγαίνει η δουλειά μας μέσα στο γήπεδο».

Για τον παιχνίδι στο Καζάν με την Ρούμπιν και εκείνο με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, ο Λίνο δήλωσε: «Η ομάδα είναι έτοιμη να ξεπεράσει το κάθε εμπόδιο. Γι’ αυτό δουλεύουμε κάθε μέρα. Είμαστε προετοιμασμένοι για τα δύσκολα παιχνίδια και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη. Θα πάμε για να κάνουμε το 2Χ2…».

Από την πλευρά του, ο Έτο ανέφερε: «Φυσικά και θα πάμε για 2Χ2 νίκες. Είναι δύο δύσκολα ματς, αλλά ο ΠΑΟΚ παίζει παντού για τη νίκη».

Καταλήγοντας, ο Έτο έστειλε ένα μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας: «Τα καλύτερα έρχονται! Είναι μπροστά μας…».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου