Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Πρώτη φορά για 4η σερί νίκη!


Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η παράδοση των δύο ομάδων στην Τούμπα, η οποία μετά από 55 παιχνίδι (52 κανονικής διάρκειας και 3 των πλέι οφ) είναι απολύτως ισορροπημένη. Ο ΠΑΟΚ μετρά 22 νίκες, η ΑΕΚ 11 και 22 αγώνες έληξαν χωρίς νικητή. Από τις ισοπαλίες μάλιστα, οι δεκατρείς σημειώθηκαν με σκορ 1-1.
Επομένως, αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει σήμερα θα πάρει έστω και οριακά ξανά κεφάλι στις νίκες. Το ακόμα πιο ενδιαφέρον όμως είναι ένα άλλο στατιστικό στοιχείο. Ότι αν ο ΠΑΟΚ κερδίσει, θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού πρωταθλήματος, που θα κερδίσει για τέταρτη συνεχόμενη φορά την ΑΕΚ εντός έδρας στο πρωτάθλημα.
Άλλωστε και πέρυσι που την κέρδισε στα πλέι οφ τον Μάιο, ήταν και πάλι η πρώτη φορά που κατάφερε να την κερδίσει για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας, πάντα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Η μεγαλύτερη νίκη του ΠΑΟΚ σημειώθηκε την περίοδο 1982-83 με σκορ 5-0.

Υπάρχουν εισιτήρια παντού

Παρά την προπώληση που προηγήθηκε όλη την εβδομάδα και το γεγονός των 15.200 καρτών διαρκείας, εισιτήρια για το σημερινό ντέρμπι υπάρχουν σε όλες τις θύρες της Τούμπας. Λιγότερα βέβαια στα πέταλα, όπου είναι και η πλειοψηφία των διαρκείας, περισσότερα στις κεντρικές θύρες.
Όπως συμβαίνει συνήθως, ο κόσμος του ΠΑΟΚ την ημέρα διεξαγωγής του παιχνιδιού εξαντλεί τα εισιτήρια και κάτι ανάλογο αναμένεται να γίνει και σήμερα. Χρειάζεται πάντως προσοχή από τον κόσμο, που δεν πρέπει ν’ αντιδράσει στις προκλήσεις που καλλιεργήθηκαν από την ΑΕΚ και το περιβάλλον της τις προηγούμενες μέρες. 

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
ΤΟΥ “Χ.Δ”


Συνεχίζεται σήμερα το πρωί η Τρίτη φετινή αιμοδοσία του “Χρυσού Δικεφάλου”. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά: “Το διοικητικό συμβούλιο του ΧΡΥΣΟΥ ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ καλεί τον  κόσμο του  Π.Α.Ο.Κ. να ανταποκριθεί στην 3η  ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ 2011 το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011 (από 09.00 – 12.00), που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο αιμοδοσίας του ΑΧΕΠΑ, υπέρ της τράπεζας αίματος που διατηρούμε, που από το 2005 ως τώρα έχει δώσει πάνω από 250 φιάλες σε συνΠΑΟΚτσήδες, και αποδεικνύοντας το υψηλό κοινωνικό αίσθημα ευθύνης που διακατέχει τον κάθε υγιώς σκεπτόμενο φίλαθλο του Π.Α.Ο.Κ.”.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου