Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Λάζλο Μπόλονι έκανε δοκιμές για το σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει στον πρώτο αγώνα με την Καρπάτι για τα play off του Europa League την προσεχή Πέμπτη (21:00) στην Τούμπα.
Ο Ρουμάνος προπονητής βρίσκεται σε δίλημμα για δύο θέσεις, αυτή του κεντρικού αμυντικού και αυτή του μεσοεπιθετικού που θα αγωνιστεί στην πλάτη του μοναδικού προωθημένου Αθανασιάδη.
Ο Μπόλονι δοκίμασε τρία διαφορετικά σχήματα, σε όλα ωστόσο η διάταξη ήταν ίδια. Κοινώς ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Καρπάτι θα παραταχθεί με σύστημα 4-2-3-1.
Εκείνοι που είχαν θέση σε όλα τα σχήματα ήταν οι Λίνο και Έτο, στις πτέρυγες της άμυνας, ο Τσιρίλο στη μέση, οι Γκαρσία και Αρίας ως αμυντικά χαφ, ο Βιεϊρίνια στην αριστερή πτέρυγα και ο Αθανασιάδης στην κορυφή της επίθεσης.
Από εκεί και πέρα, ο Μπόλονι στο πρώτο πείραμα τοποθέτησε τον Μαλεζά δίπλα στον Τσιρίλο, τον Λαζάρ ως "μπαλαντέρ" και τον Γεωργιάδη στα δεξιά.
Στη δεύτερη δοκιμή ο Κοντρέρας πήρε θέση δίπλα στον Τσιρίλο, ο Φωτάκης είχε το ρόλο του συνδετικού κρίκου μεταξύ μεσαίας γραμμής και επίθεσης, ενώ ο Γεωργιάδης ήταν πάλι στα δεξιά.
Στο τρίτο σχήμα ο Μαλεζάς έπαιξε δίπλα στον Τσιρίλο, ο Λαζάρ ως "μπαλαντέρ" και ο Γιώργος Φωτάκης στα δεξιά, σχήμα αντίστοιχο με αυτό που έπαιξε ο ΠΑΟΚ στο πρώτο παιχνίδι με τη Βαλερένγκα στο Όσλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου