Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Θα ηθελαν να ειχαν εναν........Pablo


Η γνώμη του Πάμπλο Κοντρέρας μετράει για όλους. Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ που αποθεώνεται από τους συμπατριώτες του για την παρουσία του στην Εθνική Χιλής (και για το φιλικό που έπαιξε με τη Γαλλία) κλήθηκε να σκιαγραφήσει το προφίλ του συμπαίκτη στην Εθνική, Εστράδα.

Η εφημερίδα «Πρωταθλητής» που είναι φίλα προσκείμενη στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, φιλοξενεί σήμερα μία δήλωση του Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος κλήθηκε να σκιαγραφήσει το προφίλ του συμπατριώτη του Μάρκο Εστράδα που αποτελεί μεταγραφικό στόχο των «ερυθρόλευκων».

Ο διεθνής αμυντικός του ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι βασικός στην Εθνική Χιλής δεν είχε πρόβλημα να καταθέσει την άποψή του για τον χαφ της Μονπελιέ.

«Πως θα περιέγραφα από πλευράς στυλ τον Μάρκο; Παίζει όπως ο δικός μας Πάμπλο στον ΠΑΟΚ ο Γκαρσία. Κάπως έτσι αγωνίζεται... Ο Εστράδα είναι πολύ δυνατός και γρήγορος ποδοσφαιριστής. Είναι πολύ καλός παίκτης πραγματικά. Ο Εστράδα είναι αναμφίβολα παίκτης κορυφαίας κλάσης. Θα τον ήθελα συμπαίκτη μου στην ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ, και όχι πιθανό αντίπαλο γιατί είναι πραγματικά σπουδαίος παίκτης ο Μάρκο», είπε ο Κοντρέρας.

Είναι προφανές από το ρεπορτάζ ότι στον Ολυμπιακό θα ήθελαν πολύ να έχουν στο ρόστερ τους έναν... Γκαρσία! Διότι όπως περιέγραψε ο Κοντρέρας τον Εστράδα (κάτι σαν Γκαρσία...) άρεσε πολύ στο «ερυθρόλευκο» μέσο, το οποίο βέβαια κατά καιρούς έχει ζητήσει την... απέλαση του Γκαρσία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου