Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ


Το νέο ευρωπαϊκό ραντεβού του ΠΑΟΚ είναι και από τα σημαντικότερα της σεζόν… Απόψε στην Τούμπα ο Δικέφαλος δίνει έναν από τους πιο κρίσιμους αγώνες της φετινής αγωνιστικής περιόδου.


Στις 21:00 ο ΠΑΟΚ παίζει με την Καρπάτι στο πρώτο ραντεβού για τα πλέι οφ του EuropaLeague. Ένα πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων που θέλουν να πάρουν το… καλό σκορ για την ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης στο Λβιβ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά παρατάσσεται σήμερα χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές. Δεν αγωνίζονται οι Σαλπιγγίδης, Ίβιτς και Παπάζογλου. Και οι τρεις έχουν υποστεί θλάση και θα επιστρέψουν τις επόμενες εβδομάδες.

Η Καρπάτι δεν έχει οριστικές απουσίες. Απλώς θεωρούνται ανέτοιμοι παίκτες όπως ο Μιλόσεβιτς και ο Αβελάρ που δεν είναι και οι πλέον βασικοί.

Ο Μπόλονι θα παρατάξει τον ΠΑΟΚ στο γνωστό 4-2-3-1 με τον Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια. Οι Κοντρέρας – Τσιρίλο θα είναι στο κέντρο της άμυνας, έχοντας αριστερά τον Λίνο και δεξιά τον Έτο. Οι Γκαρσία και Αρίας παίζουν ως αμυντικοί μέσοι, ενώ μπροστά τους θα αγωνιστεί ο Λαζάρ. Δεξί χαφ – εξτρέμ παίζει ο Φωτάκης, αριστερά αγωνίζεται ο Βιεϊρίνια. Στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Αθανασιάδης.

Ο Κονόνοφ θα παρατάξει την Καρπάτι στον ίδιο σχηματισμό. Στο 4-2-3-1 τερματοφύλακας θα είναι ο Τλούμακ. Στην άμυνα παίζουν οι Γκόμεζ – Μπάλαζιτς, έχοντας δεξί μπακ τον Οστσίπο και αριστερά τον Φεντέφσκι.

Οι δυο αμυντικοί μέσοι θα είναι οι Τσάτσιουκ – Χολόντιουκ, έχοντας μπροστά τους ως πιο επιτελικό τον Χουντόμπιακ. Δεξιά του παίζει ο Ζένιοφ, αριστερά ο Κριστόμπαλ και στην επίθεση ο Λούκας.

Διαιτητής του ο αγώνα ο Πολωνός αστυνομικός Μάλεκ, σε ένα παιχνίδι που ξεκινάει στις 21:00 και τηλεοπτικά μεταδίδεται από το NovaSports1.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου