Αν θέλετε κάποιοι από εσάs μπορείτε νά μάs στείλετε τα δικά σαs κείμενα στό e-mail:paokfever@yahoo.gr καί εμείs μέ τήν σειρά μαs θά τά αναρτήσουμε…

123

 photo logo_zpsd2cefcfa.gif
.

Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

Έρχεται ο επιθετικός


Μετά από τη νίκη επί της Καρπάτι Λβιβ η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League είναι αρκετά κοντά. Σε συνδυασμό με τις θετικότατες εξελίξεις από τους νέους μετόχους και την είσοδό τους στην ΠΑΕ, δίνεται η δυνατότητα στη διοίκηση να αναζητήσει τον επιθετικό, που ζητά ο Λάζλο Μπόλονι χωρίς να αποκλείεται και μια μεταγραφική ενίσχυση και σε άλλη θέση.

Για να υπάρξουν εξελίξεις όμως θα πρέπει την επόμενη Πέμπτη να οριστικοποιηθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ήδη, όμως έχουν αρχίσει οι συζητήσεις για να προετοιμαστεί μια μεταγραφική κίνηση.

Ζαγοράκης, Βρύζας, Κωνσταντινίδης και Μπόλονι συνομιλούν ¬–κατά πρώτο λόγο- για την απόκτηση ενός επιθετικού. Αυτός όμως δεν πρόκειται να αποτελέσει λύση για την αρχική ενδεκάδα αλλά να προσθέσει άλλη μια επιλογή για την γραμμή κρούσης χωρίς να «καίγεται» ο Αθανασιάδης ο οποίος δείχνει σε αρκετά καλή κατάσταση.

Το όνομα του Βαγγέλη Μάντζιου «έπαιξε» και πάλι για τον ΠΑΟΚ. Περισσότερα ονόματα όμως θα τεθούν επί τάπητος σε συναντήσεις που θα έχουν οι υπεύθυνοι της ομάδας μετά την οριστικοποίηση της πρόκρισης.

(*) Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε χθες με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, αγωνίστηκαν όσοι παίκτες δεν συμμετείχαν στη νίκη επί της Καρπάτι Λβιβ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» νίκησε 2-1 με τον Μπαλάφα να σκοράρει και να βγάζει στην ασίστ για το άλλο τέρμα της ομάδας. Ο Τσουκαλάς πέτυχε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του ΠΑΟΚ. Για την Καλαμαριά σκόραρε ο Δερμιτζόγλου ο οποίος είχε ανοίξει το σκορ.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου